Genel

Hileli meyve suyu ve limonata

Hileli meyve suyu ve limonataya dikkat. Uzmanlar hileli meyve suyu ve limonataya karşı vatandaşları uyarıyor. hileli meyve suyu ve limonata kansere davetiye çıkarıyor.

Hileli meyve suyu ve limonataya dikkat edin. Hileli meyve suyu ve limonata kanseri tetikliyor. Uzmanlar hileli meyve suyu ve limonataya karşı vatandaşlardan temkinli olmalarını istiyor.
Meyvenin de suyu çıktı. Hileli gıdalar kervanına meyve suyu da katıldı. Yaz aylarının vazgeçilmez içeceklerini artık güvenle içemiyoruz.

Bozulmuş meyveler ile iyi yıkanmadan ve musluk suyu kullanılarak yapılan limonata ile meyve suları, başta kanser olmak üzere birçok hastalığa yol açıyor.

Takvim’e konuşan Türkiye Yemek Sanayicileri Dernekleri Federasyonu (YESİDEF) Trakya Sorumlusu Gıda Mühendisi Selim Sücüllü, bazı firmaların sofralık tüketime uygun olmayan, küflenmiş, bozulmuş, ezilmiş meyvelerle meyve suyu ve limonata yaptığını söyledi. Bu meyvelerle yapılan ürünlerin, mikrop ve toksin üretimine açık olduğunu vurgulayan Sücüllü, “Tadından anlaşılmayan bu ürünler kanser, böbrek ve mide rahatsızları ile alerji gibi birçok hastalığa zemin hazırlıyor. Zirai atıklar da çok tehlikeli” diye konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir